Strokovni sodelavci

Živa Ribičič

Živa je strokovnjakinja za zgodnji razvoj jezika, predavateljica in motivatorka staršev za celostni razvoj otroka, montessori pedagoginja, tolmač za slovenski znakovni jezik, vodja evropskih projektov, vodja NTC centra Modra pikica v Ljubljani.

“Vse svoje delo in življenje povezujem z NTC sistemom, v užitek mi je učenje na igriv način. Svoje možgane ohranjam sveže s pomočjo tega sistema in prenašam znanja na odrasle in otroke, tako se vsak dan igram, pa čeprav se že bilžam pedesetemu letu.”
Živa Ribičić
Vanja Jovićević

Vanja Jovićević

Vanja je profesorica razrednega pouka. Diplomirala je na področju spodbujanja in razvijanja ustvarjalnosti otrok pri pouku slovenskega jezika. Na področju razvijanja ustvarjalnosti aktivno deluje tudi ves čas poučevanja. Zelo si prizadeva, da bi bilo pri poučevanju vključenih čim več didaktičnih pristopov, s katerimi bi pri otrocih spodbujali razvoj sposobnosti razmišljanja, uporabo lastne pameti, da bi bili sposobni stopiti iz okvirov ustaljenega, povezati informacije in priti do novih ustvarjalnih rešitev. Ima opravljeno strokovno usposabljanje za poučevanje »Razmišljanja po metodah dr. E. de Bona«.

Je koordinatorka in predavateljica NTC delavnic v Ljubljani. Je vodja sekcije za nadarjene v NTC centru Nove Fužine.
© 2020 NTC | Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram