Online delavnice za otroke

Čeprav se dr. Ranko Rajović in učni sistem NTC na splošno zavzemamo za to, da bi bili otroci čim manj na zaslonu, smo letos uvedli tudi možnost spletnih NTC delavnic. Po premisleku in pogovoru s starši smo zaključili, da ena ura na teden ni tako strašljiva, če je čas za zaslonom porabljen za delavnico, ki je koristna za njihove otroke. Tako smo se večinoma na prošnjo staršev iz več mest, ki še nimajo NTC centra, odločili, da bomo ponudili takšne delavnice.

Spletne NTC delavnice sledijo običajnemu ciklu NTC delavnic z otrokom, ki dela in sodeluje od doma preko aplikacije Zoom. Predavatelj postavlja naloge in dejavnosti, ki jih mora otrok opravljati. Mlajši otroci pri izvedbi delavnic potrebujejo pomoč staršev, starejši otroci pa lahko samostojno delajo.

Cena za NTC spletnih delavnic preko Zoom je 35 EUR/mesec. Vsak sklop obsega 16 delavnic (4 delavnice/mesec). Prvi obrok se plača po prvi delavnici. Skupaj z delavnicami boste prejeli delovni zvezek v formatu PDF.

Ob vpisu drugega otroka ste prav tako upravičeni do popusta. Mesečna cena za drugega otroka iz družine znaša 30€

Začenjamo naslednje leto!
Prijava
Več o NTC delavnicah i njihovem poteku najdete TUKAJ.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram