Politika zasebnosti

Kdo smo mi?

Naslov naše spletne strani je: https://www.ntcslovenija.com.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Komentarji

Iz komentarjev obiskovalcev na naših objavah zbiramo podatke, ki so prikazani v spletnem obrazcu, IP naslov obiskovalca in podatek o brskalniku zaradi lažjega odkrivanja neželenih komentarjev, t.i. “spama”.

Kodiran podatek vaše e-pošte (t.i. “hash”) se lahko preveri tudi s strani Gravatar servisa. Politika zasebnosti Gravatar servisa je dostopna tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja bo vaša profilna slika javno vidna v kontekstu vašega komentarja.

Spletni obrazci

Ob izpolnitvi kontaktnega obrazca na naši spletni strani shranimo tudi vaš naveden naslov e-pošte, da vam lahko odgovorimo na vprašanje.

Ob naročilu na naše e-novice se na našem serverju shrani vaš naslov e-pošte, da vam lahko pošljemo novosti.

Mediji

Če naložite sliko na spletno stran, se izogibajte nalaganju slik, ki imajo vgrajene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletne strani jih lahko iz spletne strani prenesejo in pridobijo kakršne koli podatke o lokaciji slik.

Piškotki

Če napišete komentar na naši spletni strani, lahko v piškotkih shranite ime, naslov e-pošte in spletno mesto. Tako si lahko olajšate ponovno komentiranje, da teh podatkov ni treba ponovno vnesti. Ti piškotki trajajo eno leto.

Vgrajena (embedded) vsebina iz drugih spletnih strani

Članki na tej strani lahko vsebujejo vgrajene vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vgrajena vsebina iz drugih spletnih strani se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal to drugo spletno stran.

Te spletne strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, imajo nameščen dodatni nadzor s strani tretjih oseb in spremljajo vaše interakcije z vgrajenimi vsebinami, vključno s sledenjem interakcije z vgrajenimi vsebinami, če imate uporabniški račun in ste prijavljeni na njihovo spletno stran.

Analitika

S kom delimo vaše podatke

Komentarji, objavljeni na objavah, so lahko preverjeni z avtomatskimi storitvami za odkrivanje neželene elektronske pošte.

Vaše osebne podatke ne delimo s tretjimi osebami.

Koliko časa hranimo vaše podatke

Ko napišete komentar, se komentar in njegovi meta podatki ohranijo za vedno. To je z namenom samodejne prepoznave in odobritve prihodnjih komentarjev, namesto da jih zadržimo za odobritev.

Vaše kontaktne podatke hranimo do odjave prejemanja e-novic.

Katere pravice imate glede vaših podatkov

Če nam pišete preko kontaktnega obrazca, se prijavite na e-novice ali ste objavili komentarje, lahko zahtevate izvozno datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste jih posredovali.

Zahtevate lahko tudi izbris vseh osebnih podatkov, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo zadržati za upravne, pravne ali varnostne namene.

Pišite nam na info@ntcslovenija.com, če želite zahtevati izbris vseh osebnih podatkov.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram